Cache-helg i Haugesund

Denna helgo passa da godt med ein tur nedover mot Haugesund, da sku vera eit advents-event på Haugalandet, og siden da va ein lørdag bestemte me oss for å ta heila heilgo der nede. Da e jo eit område med ein god del utatte cacher, og da e jo alltid gøy. Helge begynte litt brutalt, for når me kjørte inn på parkeringen for eventet, så va da ein som begynte å rygga. Og han fortsatte til tross for at me stod i veien, og Lasse stod på fløyta. Så då blei da eit aldri så lite brak, men heldigvis ikkje synlige skader på bilen i allefall. Men navn og nummer er behørlig notert, tilfelle da dukkar opp ting i ettertid. Etter eventet va ferdig fekk me tilbud fra Harald om at han kunne stilla som guide om me ville på cachetur, og lokalkjente kan ein jo ikkje sei nei te. Så då var da avgårde, kun avbrutt av ein liten middag og eit raskt besøk hos ei anna som og driver med caching. Vi kom oss te hotellet rundt halv to på natta, og hadde då avtalt møtast rundt 8 neste måren for å fortsetta turen 😀 Totalt fekk me tatt 68 cacher i løpet av helgo 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.