Siste feriedag

I dag var det klart for å dra heim igjen te kulden gitt, utrulig kor fort tio går når ein kosar seg på ferie. Turen heim besto av 2 mellomlandinger og flybytte, turen gjekk stort sett smertefritt heile veien. Men steikje kor mykje turbulens da e over alpene, denna veien stoppa dei rett nok ikkje serveringen, men eg trur ikkje at da va noko mindre turbulens enn nedover. Sikkert bare tyskerne som e litt meir hardhuda 🙂 Faktisk første gang eg trur eg har høyrt ein heilt fly sei «wiiiiiiiii» i kor når flyet hadde seg ein aldri så liten dropp rett ned eit stykke. Me klarte til og med å få med oss da me hadde tenkt på taxfreen, og kanskje bittelitt te 🙂

Og kryss i taket, bagasjen vår kom som nummer 1 og 3 på rullebånden når me kom te Bergen. Fra flyet landa tok da vel nesten 15 min før me satt i taxien på veien heim.

Deilig med ferie, men hardt å gå fra 24 varmegrader til 5 minusgrader… Brrrrrrrrrrr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.