Sjuende feriedag

I dag har vi hatt ein skikkelig bydag, har reist rundt med metroen og gått og gått rundt nede i sentrum av Athen. Har fått cachet litt i dag, men Ahten e ikkje som Bergen gitt, så dei ligger ikkje som på ein snor nede i sentrum her. og i tillegg ligger ein god del av dei i parker og slik som faktisk stenger gørr tidlig. Men me fekk nå både sett ein del og tatt eit par, og me traff til og med på eit anna par som va på caching. Me stod ved ei lita bru i ein park, kor Lasse prøvde så diskret så mulig å kikke under brua etter cachen, då såg eg plutselig ei dama som smilte og vinka te oss med GPSen sin 🙂 Da viste seg å vera ei eit par fra England/Skottland som budde på Kypros, alltid artig å møta nye folk 🙂

2 thoughts on “Sjuende feriedag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.