Sommarcachetur dag 9

I dag vaste me rundt i Oslo i supregn, me blei rett og slett klissklass. Enda me hadde både regnjakka og paraply, paraply måtte me faktisk kjøpa utrulig nok. Me pleie jo alltid å ha ein liggande i bilen, minst ein, og i tillegg hadde me ein i Oslo allerede, men Ingvild va jo i Drammen.. Så då kjøpte me paraply og shorts, sånn at me kanskje kom te å få opphold, men ikkje så himla varmt som da har vore dei andre dagane. 🙂 Fekk te og med oss operataket, da va ikkje så glatt som da såg ut å gå på gitt, og godt va da, ellers hadde me vel blitt enda meir våte 🙂 I måro sette me kursen heimover mot Valen igjen. Da e hardt å vera på cache ferie, så me trenger eit par dagar heima før me begynne på jobb igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.