Sommarcachetur dag 8

Etter å ha tusla litt rundt i Halden etter cacher, satte me kursen for Oslo, fekk plukk opp eit par nye bokser på veien sjølsagt. Hos Monika og Henriette blei me tatt i mot med åpne armar, og med kattar som låg i senga og varma den for oss 🙂 Kan da vera bedre? E jo litt digg å få kosa litt med pusane, siden eg savnar våre når me e vekke. Fekk til og med lokka dei med på litt caching etter middag, me hadde jo sett oss ut eit par i Oslo me bare måtte ha.. 😀 Dessverre e da meldt regn i måro, når me ska ut å gå i Oslo. Men med tankte på at me har hatt sol alle dei andre dagane e da vel litt mykje å forlanga at me ska få da kvar dag. Caching ska da nok bli tippar eg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.