Sommarcachetur dag 2

Etter litt dilling på mårningen kom me oss endelig avgårde videre, etter da obligatoriska stoppe på konditoriet for å smørra nista 🙂 Siden me ikkje hadde sjekka ferjeruta, fekk me veldig god tid på Utåker, men været va jo fint og me har jo ferie… Nå sku me jo endelig ut i ubecachaland for oss, så da blei nå stopp både titt og ofta. Men me kom oss nå te målet for dagen som var Stavanger te slutt 🙂 Fant ein plass te telte på Ølberg camping, og for ein liten tur ut igjen for å ta bare eit par cacher te.. Ja me e hekta. 🙂 Nå bare håpar me været holde seg bra, neste stopp er etter planen Froland og Pia, kor vi sannsynligvis camper eit par dager 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.