Smøråstur

I dag hadde me bestemt oss for at me sku på Smøråsen for å sjå om me ikkje kunne finna nåken fine plasser å legga ut nåken cacher. Dagen begynte litt bråare enn me hadde tenkt, for før klokka ringte så tikka da inn ein ny cache ikkje så long unna. Etter eit minutts vurdering om me sku gå for FTF på den, så va me på beina og hoppa i kledno. Me e blitt drilla på detta etterkvar, eg går ned å gjere klar bilen mens Lasse laste inn nødvendig info på GPSr-en 🙂 Etter me hadde funnet ein parkering te bilen (kanskje litt tvilsom, men da mesta går på ein søndagsmåren), vandra me litt bortover sykkel og gangstien, før da bar innover på ukjent mark. Me såg fort at da ikkje va nåken ferske fotspor, nåken fordeler e da jo med snøen som dette ned heila tio. Så sannelig fekk me oss ikkje ein cache før me gjekk heim å åt frokost. Så seinare på dagen bar da ut på da me egnetlig hadde tenkt oss, opp på Smøråsen. Stiane der oppe e godt opptrakka, kanskje litt for mykje enkelte plassar, siden begge to i løpet av turen var eit par ganger ufrivillig i bakken. Men så snart ein ska snika seg utenom stien merkar ein kor mykjer snø da faktisk e, for da gjekk opp te låret nåken plasser. Men da blir i allefall gode spor for dei som skal finna cachene våre etterpå 🙂 Me fant supre plassar te alle tre, og gjekk glad og fornøyd heim igjen. Hadde vel ikkje rekna med å fått dei publisert i dag, siden da då va godt ut på ettermiddagen. Men trur du ikkje dei kom på lufta i løpet av kort tid, så då va da å venta i spenning på om nåken turde seg ut i mørkt vær og heftig snø. Og sannelig etter kort tid tikka da inn at ein var på tur gjennom løypa, og han traff til og med på ein anna som va i samme ærend. Litt imponerande faktisk, men dei har jo fordel med 4 hjulstrekk på bilen, for eg trur ikkje me hadde komt oss opp igjen der etter me kom oss ned tidligare på ettermiddagen med vår bil 🙂

One thought on “Smøråstur

  1. Var vel på sin plass at jeg gikk for hat-trick på FTF på deres cacher når dere hadde tatt FTF på min på morgenkvisten! Forøvrig, hold dere klar, en artig cache er der plutselig, jeg er spent på om den faller i smak…
    Og ja, 4 hjulstrekk var absolutt påkrevd for å komme opp på Smøråsen den kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.