Deilig julahelg

Ja nå e da tebake te ein semikvardag i allefall, kom tebake te sivilisasjonen i dag, og rett på ein nydelig svineribba middag hos svigerfar. Nam, nam. Pusane såg ut som dei og syns da va litt godt å få oss heim igjen etter eit par dagar vekke, Cleo holdt nesten på å kosa oss i senk 🙂

I år va da jo skikkelig jul heima, men snø og smultringar. Litt kjøligare å sella smultringar i år, siden me e kasta ut i vognskjulet. Men alt går med superundertøy 🙂 Eg fekk i allefall julastemningen min, og da e jo viktigast. Deilig pinnakjøtt blei da på julafto og masse pakkar, som eg jo elskar… 🙂 No kan eg bare gleda meg te neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.