I am dreaming of a white christmas

Joda i år ser da ut te å gå i oppfyllelse gitt, våkna på lørdag te mykje snø, og da fortsatte bare å komma og komma.. Tippar me har ein god halvmeter no i allefall. Og da følte sånn når me sku måka veien i dag. Da e jo den store pakkeleveringsdagen i dag, så ut måtte me jo. Og sånne dagar e da ikkje gøy å bu inderst i ein privat vei, da e i allefall heilt sikkert. Men veien blei no brøyta te slutt, og me fekk slappa litt av før da va ut på tur igjen. Da e jo generelt totalt kaos på veien, i allefall når du ska parkera ein plass. Nesten heile Bergen basere seg jo på at ein skal parkera langs veien når du ska på besøk te nåken, og når der ligger snøfonn på gode meter e da ikkje alltid lika lett 😀 Så då e da bare å gi gass å kjøra på… og håpar på at ein klare å spa seg ut igjen etterpå… Men den forsvinne vel snart igjen kjenne eg vestlandet rett, så me får nyta den mens me kan..

fuglehus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.