Julaverksted

I dag va da klart for julaverksted på jobben igjen, da e noko som dei har kvart år, kor alle ansatte kan melda seg og utallige ongar på. I fjor havna eg plutselig i komiteen som styrer med detta, trur muligens at Alis hadde litt med da å gjera gitt 🙂 Men da e veldig gøy, sjøl for meg som ikkje har ongar. I år va eg sjølutnevnt fotograf, siden da som regel aldri blir tatt noko særlig med bilder, og da e jo alltid kjekt å ha. Så nå blei da knipsa i hytt og dynevær.

Etter vi var ferdig med opprydningen kom Lasse og henta meg, og da va rett i Myrdalen å gå inn dei nye fjellskoa vi kjøpte te kvarande i julagave litt på forskudd. Der inne va da steikje glatt, men me skjøynte nå rundt der inne. Og fekk funnet 2 av dei 3 cachene som låg der inne, siste måtte me bare gi opp då da satt nåken i gapahuken som hadde direkte innsyn te der me sku leita.. Men god unnskyldning for å komma oss tebake, forhåpentligvis når da e mindre glatt 🙂

dsc_48091

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.