Cachehelg

I helgo har da blitt litt caching på oss 🙂 Vi la ut to nye cacher i løpet av helga, og fekk vera med på spenningen som følger når ein sitter å venter på at nåken ska gå på nett og logga at dei har funnet vår 🙂 Trur eg ein gang må legga ut ein, og setta meg ned i nærheten for å kikka på når folk kjem snikande 🙂 Og i dag var me på Fløyen og såg på at lys nummer to blei tent i adventstaken, etterpå var det innover til Revurtjern kor ein del cachere skulle møtes for grilling og sosialt samvære. Det var litt tryggarer denne gangen liksom, nå hadde vi sett eit par av fjesa før, samt at det var dagslys, så nå husker me dei kanskje igjen til og med 🙂 Fekk og tatt eit par av dei cachene som ligger rundt fløyen på vei heimover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.