Frappediser :-)

I dag kom da ein uventa pakke i posten, vel uventa for meg i allefall, Lasse viste at den va på vei vist nok. Og da viste seg å vera ein Frappediser rett i fra grekenland gitt. Eg likar jo da mesta av kaffi som ikkje e rein kaffi, deriblandt Frappe, som eg virkelig fekk smaken på når me var på cruise i midelhavet for eit par summarar siden. Og når bryllupsgjestene våre sku laga Frappe te meg mens dei va her, oppdaga dei at eg hadde jo nødvendig utstyr. Så dei sa at dei sku senda i posten, men eg glemte no heile greien eg.. Men no e eg frelst på nytt, og nyte frappe både seint og tidlig 🙂 Love it…..

frappe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.