Oppbevaringsboks for bålpanne- og grillting

Me har vel innsett at både bålpanna og grillen vår medfører at me har lyst på litt ekstra utstyr. Per nå har dette enten vært i putekassen (som er stappfull av puter) eller på kroker nedover i gangen til kjellaren. Ikkje den heilt optimale plassen nåken av delene.

Så etter å ha grubbla litt, Lasse tenkte først å snekre ein kasse, mem etter å ha regna på materialpriser utgjekk da. Så da kikka viss oss litt rundt for å finna ut kva som kanskje kunne passe. Og da falt valget på ein kasse fra Obs bygg, som og tåler at ein sitter på den om mange skulle komma på besøk ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.