Årsmøtetur med Negotia 

I år gjekk årsmøteturen med Negotia til Kiel, ein plass eg ikkje har vore før, så eg gleda meg. Båten fra Oslo var ein solid oppgradering fra Danskebåten som me har vore på i mange år, skikkelig seng og stort fint vindu, med utsikt bakover. Fordelen var jo at me bakka inn til Kiel, så eg hadde full kontroll ?

Me hadde ca 3,5 time i land, så eg og Vivian tusla nå nåde hit og dit. Hadde ein cache eg hadde veldig lyst på, men da gjekk skeis da me ikkje fant ei staute som skulle ha vore på nullpunkt. Neste viste seg å vera midt inni eit byggeområdet, så da gjekk me over til shopping og kos. Var vel ikkje den finaste byen eg har vore i, men med godt selskap er alt gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.