Klar for Halloween

Siden me i år og skulle på Halloween-event, fant me ut at me sku prøva oss på å laga ei halloweenlykt. Da såg jo litt gøy ut. Og siden me nå va komt så nære at dei hadde begynt å selga gresskara te ein skapelig pris, heiv me oss over da. Først sku me jo få eit hull i toppen slik at me sku grava ut innmaten, da va ikkje bare bare, men til slutt fekk Lasse teket. Innsåg jo at me nok sku hatt ei iskuleskjei, dei anbefaler vist da te å få ut innmaten, noko e jo mjukt og greit. Men sjølve veggene er jo ganske så stein harde. Men alt går med litt makt.. Så va da å finna ut kossen dei sku sjå ut. Me valgte å gå for eit veldig enkelt design, designa av Lasse 🙂 Og da gjekk forbløffande bra faktisk, me var fornøyde. Og da kjem lys ut når me har telys inni…

image
image
image
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.