Nye vintersko

imageTidligare i vinter fant eg ut at dei vanlig vinterstøvelettane mine nok dessverre va utslitt, dei hold rett og slett ikkje på varmen overhode. Dermed bestemte eg meg for at når da blir salg, så skal eg invistera i eit par nye vintersko 🙂 Og mens eg gjekk å venta på Oasen i dag før Kattens Vern, så gjekk eg litt feil og kom forbi ein skobutikk, og der hadde dei 50% på alle vintersko. Og disse bare stod og ropte på meg 🙂 🙂

Etter å ha prøvd, og snakka til fram og tilbake med meg sjøl, så va da bare å dra fram kortet gitt. Og eg trur nok ikkje eg kjem te å angra på da.. Håpar i allefall ikkje da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.