Litt meir oppussing

Me har snakka ei god stund om at me har lyst å få litt mindre furuveggar hos oss, og no va da endelig gangen opp som stod for tur. Den hadde furutak, ein furuvegg og resten hadde tapet, ein skikkelig nydelig sterk aprikos ein… Fortreffelig.. Så etter å ha handla inn kvit maling te taket og refleksjon (altså nesten kvit) te veggen va da å setta i gang.

Og sjøl om me juksa litt og malte utenpå tapeten, så blei da bare kanon bra… Da blei så lyst at da e heilt utrulig.. Nå gledar eg meg bare te me får gjort da med resten av gangen nedover til første etasjen og, sjøl om eg kvir meg sjølve malinga, for der e da jo «litt» høgare opp te taket 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.