Skogsarbeid :)

Mellom oss og naboen finnes da eit lite ingenmannsland, som me vel har komt fram te at da nok e kommunen som eiger, men dei bryr seg jo katten om da. Så nå har da komt opp ein heil liten skog der, og den har jo både fordeler og ulemper, fordelen e jo at den skygge litt for bakhagen te naboen, og den e ikkje den finaste i verden akkuratt. Men me kom fram te at ulempene var større enn fordelen, så dermed skreid Lasse te verks med elektrisk bajonettsag og godt mot. Og da gjekk radig unna, og nå har me i stedet for ein åpen fin plass uten masse trer som gir oss lauv i veien og stadig nye trær alle plasser me ikkje vil ha dei 🙂

One thought on “Skogsarbeid :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.