Parterapi er jo viktig

Alle seie at terapi er viktig, så da bestemte me oss for å ta litt parterapi, ikkje eg og Lasse, men eg og Evy. Det er nok mange på jobben som meiner me trenger da ?

Og med så lite reising dei to siste åra syns me da og, så me tok oss rett og slett ein heilaften ute, med både sushi, vin og Parterapi med Kevin Vågenes. Om da hjalp, tja.. men me hadde da i allefall himla morro heile kvelden

Oppgradering av fryseboksen

Me har hatt ein fryseboks som hare trofast og stødig i mange år, så pass mange at eg var begynt å bli redd for at den plutselig skulle ryka, og eg har lenge ønska meg litt meir kjøleplass og, for dei dagene me har besøk og sånt. Og siden Lasse veit at happy wife gir happy life, så blei da ein liten shopping tur i dag. Nytt fryseskap nede, og nytt kjøleskap oppe, også fekk den gamle kombiskapet flytte ned i vaskekjellaren og.

Veldig fornøyd ? og veldig praktisk at Krister var på besøk i helga og hjalp til med litt av bæringen

Loftsgulv del 2

Etter at loftstrappa var på plass beli da litt venting på greit nok vær til å kunne handle og få tørt heim fleire gulvplater og meir glava. Og forrige helg var ei sånn helg, så da blei da shopping og del 2 av gulvleggingen junne begynne. Etter me hadde fått opp det som alt var der og den gamle glavaen sjølsagt. Og som alltid så tar ting tid, men i dag kunne me endelig sette siste skruen i gulvet og sei oss ferdig. Nå må me bare flytte om på alt og laga litt orden i kaoset der oppe ?