Årsmøtetur med Negotia 

I år gjekk årsmøteturen med Negotia til Kiel, ein plass eg ikkje har vore før, så eg gleda meg. Båten fra Oslo var ein solid oppgradering fra Danskebåten som me har vore på i mange år, skikkelig seng og stort fint vindu, med utsikt bakover. Fordelen var jo at me bakka inn til Kiel, så eg hadde full kontroll ?

Me hadde ca 3,5 time i land, så eg og Vivian tusla nå nåde hit og dit. Hadde ein cache eg hadde veldig lyst på, men da gjekk skeis da me ikkje fant ei staute som skulle ha vore på nullpunkt. Neste viste seg å vera midt inni eit byggeområdet, så da gjekk me over til shopping og kos. Var vel ikkje den finaste byen eg har vore i, men med godt selskap er alt gøy.

«Oppussing» av badet – del 1

Det er nok ikkje alltid ting er like logisk her i verden, i dag har me tatt ein lett versjon av oppussing av badet ved å bytte vask og skapet under vasken. Det begynte egentlig med at me under frokosten kommenterte at kattestativet var begynt å bli utslitt, og siden dei hadde 30% på dei på Midtun Zoo drog me opp der ein tur. Einaste dei hadde der var egentlig identisk te da me har hatt. Så tenkte me litt på om me burde dra til Midtun Zoo i Åsane, men siden me egentlig ikkje hadde andre ærend der slo me da fra oss. Mår me kom heim var lyset over vasken gått, så det betydde st me skulle ha vore ein tur å kjøpt nytt lysrør og starter. Av ein eller anna grunn kom me inn på vasken på badet, som har vore litt tett og som me strengt tatt ikkje har vore så begeistra for siden me flytta inn. Da eina førte til da andra, og ikkje lenge etterpå var me på vei te IKEA. 

Der fant me ein serie me var fornøyd med te ein ?evelig pris. Montering og oppsetting gjekk og kjapt unna, men me innsåg at speilet vårt egentlig var blitt stygt, litt utslitt rett og slett. Så da blir det nok ein ny tur ein av dagane (etter lønn) for å kjøpe speil og nytt lys  (det var dei nemlig tom for). Så får me ta skal sånn litt etterkvart tenker me ?