Årets hardaste løp i boks.

Jepp då var da den dagen igjen… Stoltzen opp.. Og siden me var litt treige igang med årets trening, då eg var i India til langt på sommar, var den både lengre og brattare i år enn i fjor. Men me kom oss opp, og siden det var 5. gang for både meg og Alis, fekk me krus ?

Så får me vel bare prøva å legga oss i hardtrening fra tidlig vår (evig optimist).

Event i Blådalen

Me har nå snakka i fleire år om å ha eit event på hytto i Blådalen  (sjøl om naboane var nøye med å påpeike at her e da ikkje Blådalen, men Bjørnabøl). Og i år klarte me endelig å få planlagt noko, så då blei da grillevent på terrassen. Og me var til og med veldig5med været, bare eit par dråpar. Da kom cachere fra både Bergen og Haugesund, så da blei kjempekoselig. 

Me, Beate, Ann-Helen og Krister blei igjen te dagen etterpå, og hadde ein koselig og avslappane kveld på hytto. 

Rebus med Telesporten 

Rebus med Telesporten er blitt ein årlig happening eg og Alis prøve å få med oss, i fjor var eg vekkreist (aner ikkje kor) og fekk da ikkje med meg. Var lenge redd da skulle ryke i år og siden den alltid e på våren, og våren i år var jo eg i India. Men eg hadde flaks den blei flytta te høsten, og som vanlig kom eg og Alis på lag, da hadde kanskje ikkje så mykje å gjera med flaks ?

I år blei me sendt rundt omkring på Nordnes, sånn ca 6 km… Etterpå var me på Meyerhuset og fekk servert nydelig rødbetsuppe og noko godt i glasset. Som vanlig vant me ikkje…