Klar for ny mur

Sjøl om me ikkje fekk gravd vekk fullt så mykje som me hadde håpa, kom litt grunnfjell fram gitt, så er det nå klart for at dei kan støype ny mur til oss. Og da blei nok til at me har plass til å parkere 2 biler atmed kvarandre, men boden blir nok litt mindre enn me håpa, men men kan ikkje få alt.

Grønnsakshagen

Etter å ha tenkt på det lenge, blei det i dag endelig ferdig. Å få øvre plenen brukande til noko anna enn ugressplass, så nå får plantekassene min bedre plass og kanskje kan eg finna på noko anna gøy her opp, kven veit.

Nytt kattestativ

Ettersom det gamle kattestativet var begynt å bli utslitt på kloredelene, begynte jakten på nytt stativ

Etter passe tid med leiting, synsing og måling, landa me på eit begge likte og lommeboka godtok.

Og i kveld, eller fleire dager venting, ankom endelig staivet. Raskt ned med det gamle og nytt kunne bygges. Og begge kattene var raskt på plass for å godkjenne nytt byggverk. Me velger å tru det blei godkjent ?

Markise på hytta

Egentlig skulle me være på Valen denne helga og dra opp hytta og hjelpe med å få markise på plass. Men siden Shaun måtte på medisin 2 ganger om dagen blei da dagstur istedenfor.

Første gang vi satte opp markisa, fant me ut at den gjekk litt skjeivt siden den blei montert på liggande panel. Så da fiksa pappa ein solid bjelke til å ha bakom, og da var det bare å installera ein gang til. Men etter litt knoting og nesten uhell kom den på plass.

Så får me håpa den kjem til god nytte ?

Gjerdeprosjekt

Me har lenge snakka om at øverste plenen er litt usikker uten gjerde og bare med lave buksbom ein del av veiem rundt muren. Og siden Lasse hadde ferie mens eg jobba i år, så satte han i gang.

Og da blei både solid og fint, så nå sleppe me å vera bekymra for at kløna meg skal detta uttafor.

Oppbevaringsboks for bålpanne- og grillting

Me har vel innsett at både bålpanna og grillen vår medfører at me har lyst på litt ekstra utstyr. Per nå har dette enten vært i putekassen (som er stappfull av puter) eller på kroker nedover i gangen til kjellaren. Ikkje den heilt optimale plassen nåken av delene.

Så etter å ha grubbla litt, Lasse tenkte først å snekre ein kasse, mem etter å ha regna på materialpriser utgjekk da. Så da kikka viss oss litt rundt for å finna ut kva som kanskje kunne passe. Og da falt valget på ein kasse fra Obs bygg, som og tåler at ein sitter på den om mange skulle komma på besøk ?