Nytt kattestativ

Vår gamle kattestativ var etterkvart blitt så godt brukt at det hadde nesten begynt å gå i opplausning. Så då var det på tide å invitere i eit nytt, og denne gangen fant me eit som var både nøytralt og fint syns me, så får me satsa på at kattane er enige ??

Ostesmaking

I dag var me på ostesmaking på Ostegården på Krokeide sammen med Lysthuset. Fordelen med å vera i styret er jo at ein kan finna på ting ein syns er gøy ??
Og dette var både gøy og godt.

Årets påsketur

Tradisjon tru drog me til Blådalen i år og, men nytt av året var at me kjørte scooter opp til hytta.

Og i år var det virkelig ein nydelig påske, men da blei ikkje heilt optimalt siden mamma var heime med lungebetennelse stakkars.
Men litt finvær, vin og god mat fekk me nå nyta likavel.

Nytt kjøleskap

For første gang har vi faktisk kjøpt oss nytt kjøleskap, tidligere har vi som regel arvet. Og dei har fungert fint dei, men nå hadde det begynt å tulle litt. Så da blei da shopping gitt, litt kjekt med heilt nytt og, sjøl om det er litt uvant. Og da blei eit lite bytte og, for første skapet hadde skade. Men da fiksa Elkjøp opp i, nytt blei levert på døra bare eit par dager etter. Og godt va da, for da hadde eg alt stukket til India.

Endelig ny gang

Fargen i gangen har me vel egentlig sagt fra dag 1 at skal endres, og nå etter litt over 10 år har me endelig fått gjort det.
Kvite vegger, og nytt gulv med varmekabler… Gleder meg til vinteren igjen.

Før

Etter

Stilas på gang.

Siden huset nå sårt trenger litt ny maling, har me komt fram til at det er for høgt og skrått til at stige er trygt. Så da var det bare å begynne å orientere seg i stilasenes verden. Og vips har me nå stilas klar til at det forhåpentligvis blir ein fin høst.. Evig optimist 🙂

Ny kaffimaskin

Det er tydøigvis ikkje alle som tåler ein ferie, så da me kom heim fra ferie i går lahde kaffimaskinen vår rare lydar. Den har vel fått kjørt seg litt dei ca 4,5 åra me har hatt den, så den syns vel at den hadde gjort sitt stakkars.

Men kaffi kan me jo ikkje leva uten, så etter ein kjapp kikk på nettet fant me to som me hadde lyst på. Så da bar da avgårde, først til El-kjøp siden dei har den me hadde aller mest lyst på, men som og kosta litt meir. Så over til Power for å sjå om den dei hadde frista nok. Og da viste seg at dei hafde power-helg med 20% ekstra rabatt på kaffimaskiner. Så da blei da etter kort diskusjon klart at da denne gangen blei ein Phillips på oss. Og den kan laga sånn kaffi eg liker, stooooor bonus 🙂